Lindab Színakció 2018

2018. október 15 – december 20-ig.

Az őszi akció után az év hátralévő hónapjaiban, tovább folytatjuk a Lindab Színakciót, mely az alábbi termékekre érvényes:

 • Komplett Rainline® ereszcsatorna rendszer (csak félkör szervényű csatornákra)
 • Seamline síklemezek – FOP-CO és COIL
 • Oldalfali trapézlemez és cserepeslemez
 • Tető- és falprofilok
 • Az akció részleteit letöltheti ITT!

  Egyedi szállítási, rakodási ajánlatunk

  Akciós szállítási és lerakodási ajánlat:

  Amennyiben az akció időtartama alatt Megrendelőik LPA-L, SRP25 Click komplett tetőt rendelnek tetőfelújítás és/vagy új építés esetén a rendelés elkészülte után Lindab Kft. SMS-ben értesíti a Megrendelőket és egy előre, a Lindab Kft. által meghatározott időpontban – Partnereink hozzájárulása esetén – kiszállítja és lerakodja a terméket a Megrendelő által meghatározott szállítható és daruzható helyszínen.

  Akciós egyedi szállítási megrendelés: az akció ideje alatt érvényes olvashatóan kitöltött egyedi megrendelőlapon leadott megrendelés, ami tartalmazza a Megrendelő a lakossági megrendelő: kitöltött egyedi megrendelőlapon leadott megrendelés, ami tartalmazza a Megrendelő a lakossági megrendelő:

  • nevét
  • pontos szállítási címét
  • mobil telefonszámát és/vagy e-mail címét
  • a Lindab Partner engedélyét a termék kiszállításáról a Megrendelő megadott címére

  Kérjük az akciós megrendelő lapon csak az akciós komplett tető rendeléseket küldjék Partnereink, a többi rendelést a már megszokott megrendelőlapon várjuk.
  Kiszállítás: a Lindab Kft. a szállítás és egyeztetés megkönnyítése érdekében az akció időtartama alatt egyedi „forródrótot” üzemeltet Partnerei és Megrendelői részére, - amely telefonszámot az értesítő SMS-ben/vagy e-mailben is kommunikálunk - a szállítás és rakodás feltételeinek tisztázása érdekében.

  A forródrót száma:+36 20 2267 682

  A fenti számon

  • a Lindab Kft. már jól megszokott kollégái jelentkeznek,
  • csak az akciós kiszállítási időszak alatt él, és a gördülékeny ügyintézés érdekében alkalmazzuk.

  Komplett tető:
  minimum 80 m2 Lindab LPA-L, SRP25 Click tetőfedő lemez Classic, vagy Classic Matt bevonatban, bármely színben. A rendelésnek továbbá tartalmaznia kell legalább három kiegészítőt (pl.: tetőfólia, csavar, gerincelem, szegély, tömítőanyag, stb.)

  megrendelés folyamata

  Akciós szállítás és lerakodás feltételei:

  A Megrendelő vagy a helyszíni megbízottja az előre leegyeztetett időpontban a kiszállítás helyszínén aláírja a szállítólevelet. Ezzel elismeri a termék hibátlan és hiánytalan átvételét, valamint a kiszállítás teljesítését.

  Ha a Megrendelő vagy a helyszíni megbízottja a megbeszélt helyen és időben nem jelenik meg a Lindab az árut a Lindab Partner telephelyére szállítja, ahonnan csak a Megrendelő költségére szállíttatja ki újra a helyszínre, nem biztosítva a helyszíni lerakodást.

  A házhozszállítás csak teherközforgalom számára nyitva álló és pótkocsis járműszerelvény közlekedésére alkalmas, szilárd útburkolattal ellátott közlekedési úttal megközelíthető helyre történik.

  Ha az időjárás vagy más okok (pl.: nagyfeszültségű vezeték, fák, szabálytalanul parkoló gépkocsik, 10%-nál nagyobb fokú emelkedők, stb.) miatt az építési helyszín megközelíthetetlen, vagy a darusautóval történő lerakodás műszaki okokból nem lehetséges, az árut a Lindab Kft. a Lindab Partner telephelyére szállítja, ahonnan csak Megrendelő költségére szállíttatja ki újra a helyszínre, nem biztosítva a helyszíni lerakodást.

  A teljesítés helyére vonatkozó fenti szállítási feltétel meglétének előzetes egyeztetése a Megrendelő kötelessége.

  A Megrendelővel előzetesen egyeztetett tehergépjárműre és időszakra szóló behajtási engedélyt a Megrendelő saját kötelessége időben beszerezni és a szállítási határidő előtt a Lindab Kft.-nek eljuttatni.

  A megváltozott szállítási címről, vagy a szállítás átütemezéséről a Lindab Kft.-t a szállítást megelőző nap 10:00 óráig kell értesíteni.

  Az átvett termék további állagmegóvásáról és tárolási, felhasználási feltételeiről a Megrendelő vagy a kivitelező kötelessége gondoskodni.

   

  Ajánlatkérés:
  info.profil@lindab.com vagy
  http://felujitas.lindab.hu/ kapcsolat menüben

  Vissza
  Ajánlat kérés

A Lindab
világszerte

Online is
elérhető

Az újítás alapja
a fejlesztés

Partner
a fejlődésben

Ajánlatot kérek

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF-et.

Képviselőink elérhetősége

Ajánlatot
kérek

Kérjen
ajánlatot

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF -et.

+

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Részletek
Elfogadom Elutasítom