Lindab Tavaszi Akció

2018. április 2-től május 18-ig

Ha Ön tetőfelújításban gondolkodik vagy most épít, akkor a Lindabnál jó helyen jár! Eredeti, megbízható svéd minőség, több évtizedes tapasztalattal!

Tavaszi akciónk keretein belül

27% kedvezményt biztosítunk minden Rainline ereszcsatornára!

20% engedményt adunk a cserepeslemezekre (Classic vagy Classic Matt bevonatos LPA-L), az előkorcolt fémlemezfedésekre (SRP Click) és kiegészítőikre!

A Lindab INGYEN KISZÁLLÍTJA és a helyszínen LERAKODJA a megrendelt árut darusautóval,

egy előre egyeztetett időpontban, a Megrendelő által meghatározott szállítható és daruzható helyszínen, amennyiben Ön minimum 80 m² komplett tetőt* rendel bármely Lindab Márkakereskedőtől.

Amennyiben Ön a megrendelés során megadja mobil telefonszámát**, a Lindab munkatársai SMS-ben értesítik Önt a rendelés elkészültéről, és a szállítási részleteket is egyeztetni tudja kollégáinkkal. A szállítás és egyeztetés megkönnyítése érdekében az akció időtartama alatt egyedi “forródrótot” üzemeltet Megrendelői részére, a szállítás és rakodás feltételeinek tisztázása érdekében.

SZÁLLÍTÁSI FORRÓDRÓT: + 36 20 226 76 82

Az egyedi szállítási ajánlat az akció időtartama alatt 2018. április 2-től május 18-ig érvényes, az akciós kiszállítást június 3-ig tudjuk biztosítani a fenti feltételek mellett.

*A szállítási ajánlat minimum 80 m2 komplett LPA-L vagy SRP Click (Classic, vagy Classic Matt bevonatban bármely színben) komplett tető rendelés valamint legalább 3 kiegészítő termék (tetőfólia, csavar, gerincelem, szegély, tömítőanyag, stb.), rendelése esetén érvényes.

** A Lindab Kft. az Ön telefonszámát kizárólag a termék gyártásával kapcsolatos értesítésre használja fel, további kéretlen üzeneteket, akciókat nem küld Ön felé és harmadik fél számára nem adja ki.
megrendelés folyamata

Akciós szállítás és lerakodás feltételei:

A Megrendelő vagy a helyszíni megbízottja az előre leegyeztetett időpontban a kiszállítás helyszínén aláírja a szállítólevelet. Ezzel elismeri a termék hibátlan és hiánytalan átvételét, valamint a kiszállítás teljesítését.

Ha a Megrendelő vagy a helyszíni megbízottja a megbeszélt helyen és időben nem jelenik meg, a Lindab Kft. az árut a Lindab Partner telephelyére szállítja, ahonnan csak a Megrendelő költségére szállíttatja ki újra a helyszínre, nem biztosítva a helyszíni lerakodást. A házhozszállítás csak teherközforgalom számára nyitva álló és pótkocsis járműszerelvény közlekedésére alkalmas, szilárd útburkolattal ellátott közlekedési úttal megközelíthető helyre történik.

Ha az időjárás vagy más okok (pl.: nagyfeszültségű vezeték, fák, szabálytalanul parkoló gépkocsik, 10%-nál nagyobb fokú emelkedők, stb.) miatt az építési helyszín megközelíthetetlen, vagy a darusautóval történő lerakodás műszaki okokból nem lehetséges, az árut a Lindab Kft. a Lindab Partner telephelyére szállítja, ahonnan csak Megrendelő költségére szállíttatja ki újra a helyszínre, nem biztosítva a helyszíni lerakodást. A teljesítés helyére vonatkozó fenti szállítási feltétel meglétének előzetes egyeztetése a Megrendelő kötelessége.

A Megrendelővel előzetesen egyeztetett tehergépjárműre és időszakra szóló behajtási engedélyt a Megrendelő saját kötelessége időben beszerezni és a szállítási határidő előtt a Lindab Kft.-nek eljuttatni.

A megváltozott szállítási címről, vagy a szállítás átütemezéséről a Lindab Kft.-t a szállítást megelőző nap 10:00 óráig kell értesíteni.

Az átvett termék további állagmegóvásáról és tárolási, felhasználási feltételeiről a Megrendelő vagy a kivitelező kötelessége gondoskodni.

Vissza
Ajánlat kérés

A Lindab
világszerte

Online is
elérhető

Az újítás alapja
a fejlesztés

Partner
a fejlődésben

Lindab Rainline Expertek

(Lindab bádogos és tetőfedő látogatók)

Budapest, Pest és Nógrád megyePéter Balázs

+36 20 285 7551

balazs.peter@lindab.com

Fejér, Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Zala és Somogy megye

Szalai Zoltán

+36 30 600 1502

zoltan.szalai@lindab.com

Tolna, Baranya, Csongrád, Bács-Kiskun és Békés megye


Lévai Mihály

+36 20 299 3570

mihaly.levai@lindab.com

Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok megye

Pecsenye Gábor

+36 20 507 4846

gabor.pecsenye@lindab.com

Ajánlatot kérek

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF -et.

Ajánlatot
kérek

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF -et.

+

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Részletek
Elfogadom Elutasítom